Közérdekű információk

Kedves Vásárlóink, kedves Érdeklődők!

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a 990Ft+áfa szállítási ktg egy átalány díj, mivel sajnos a növények eltérő méretűek, fejlettségi állapotúak, így előre nem tudom meghatározni, hogy mekkora dobozba tudom csomagolni Önöknek. Természetesen igyekszem minél jobban kihasználni a dobozt figyelve, arra, hogy ne sérüljenek a növények.

A csomagjainkat a GLS szállítja, így az általuk alkalmazott szállítási költségekhez kell nekünk is alkalmazkodni. Az utánvét díja minden esetben 985 Ft! Ami a szállítási költségtől független.

Természetesen a 990 Ft+áfa átalánydíj, a szállítási költség részét képezi, így csak az ezen felül keletkező összeget kell kifizetniük.

Amennyiben a csomag sérülten érkezik Önökhöz, kérem ne vegyék át! Ha a doboz kívülről törött, szakadt…stb az a futárszolgálat hibája, de ha nem veszik át, Önöket nem terheli költség, nekem pedig van lehetőségem reklamálni.

Amennyiben a kibontás után észlelnek bármiféle kárt a növényekben, kérem nekem jelezzék valamely elérhetőségemen. Igyekszem a legrövidebb időn belül válaszolni, és kezelni a problémát!

A telephelyünkön személyes átvételre is van lehetőség, a rendelés leadásától függetlenül. Előre egyeztetve, vagy keddtől szombatig 9:00tól 18:00ig!

Segítsük egymás munkáját!

Megértésükért hálás vagyok, a fentiek tudomásul vételét pedig köszönöm!

Paplukács Dóra

Vélemény, hozzászólás?

Related Post

Burgonya árusításBurgonya árusítás

Bár a kertészeti áruda, téli szünetre ment, raktárkészletünkről folyamatosan megvásárolható idén is, télálló burgonyáink választéka. Elérhető fajták: Fabiola 15 kg-os zsákokban, 99 Ft/ kg Desiree 15 kg-os zsákokban, 99 Ft/